2021-10-04 07:22:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Pénzügyi helyzetedben átmeneti javulás várható

Napi horoszkóp október 4-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint jobban oda kell figyelned kapcsolataidra: vajon te is nyújtasz-e annyit szeretteidnek, mint amennyit tőlük kapsz? Ha a válaszod nem, akkor próbálj meg jobban odafigyelni rájuk. A szeretet mindenre gyógyír lehet.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Sokkal jobban éreznéd magad otthonodban, ha hajlandó lennél az okos kompromisszumra. A bölcs beletörődés ugyanis még nem megy neked. Karrieredben hirtelen váltásra lehet lehetőséged, de csak akkor tudsz előrejutni, ha veszed a fáradtságot, és már előre beletanulsz leendő szerepedbe.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Családodat kissé terhesnek érezheted. Próbálj meg kicsit több szabadságot kiharcolni magadnak, akkor a fennmaradó időben annál jobban fogjátok élvezni egymás társaságát. Pénzügyi helyzetedben átmeneti javulás várható, de ez nem szabad, hogy könnyelműségre sarkalljon.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nagy változtatásokra készülsz pénzügyi téren, de egy kellemetlen szócsata a támogatóiddal minden tervedet keresztül húzhatja. Legyél megfontoltabb, és kicsit megalkuvóbb! Sajnos, úgy látszik, csak magadra számíthatsz, ha baj van.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nyughatatlan lelked háborgásában már megint felrúgnál magad körül mindent, ami a biztonságot jelenti neked. Csalóka remények miatt még ne vessz össze főnökeiddel, próbálj okosan egyezségre jutni, vagy legalább keress előbb egy másik állást.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Felfedhetsz egy hazugságot, de nem biztos, hogy hasznos, ha nyilvánosságra is hozod. Mérlegeld előbb az érdekeidet, és csak azután beszélj, vagy hallgass.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma bárkit képes vagy elbájolni, és lyukat beszélhetsz a legfukarabb, legzárkózottabb ember hasába is. Használd jó cél érdekében ezt a képességedet, győzz meg valakit egy komoly és előremutató tervről.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Párkapcsolatod könnyen válságba kerülhet, ha karriervágyaidat nem tudod összeegyeztetni kedvesed igényeivel. Figyelj jobban a szerelmedre! Most könnyedén szerezhetsz sok pénzt, csak tudj megálljt parancsolni az igényeidnek.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Vigyázz, nehogy saját hazugságod rabjává válj! Az alakoskodást nem neked találták ki, és lehet, hogy emiatt arra fogsz előbb-utóbb megharagudni, teljesen jogtalanul, akinek színészkedsz.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Céljaid megvalósításához most társad is maximálisan partnered lehet. Mély értelmű, okos tanácsaira jó lesz nagyon is odafigyelned. Az egyetlen veszélye a sikerességnek, hogy mindeközben túl racionálissá, túl kimértté válik kapcsolatotok. Ne fojtsd el érzelmeidet!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Lehetetlen észre nem venned, hogy valakire nagyon mély benyomást teszel környezetedben. Talán egy új szerelem hajnala ez. Az előjelek legalábbis nagyon kecsegtetőek.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A bolygók most egy tartós kapcsolat lehetőségét hozzák el a magányos Halaknak, de a társkapcsolatban élők is szebb napokat élhetnek meg kedvesükkel. Persze nem minden fenékig tejfel, és csak némi lemondás árán nyerhettek boldogságot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: